Bermuda Triangle [Fanxy Child aka Zico, Dean, Crush]

12:33


   Sok ember utálja a munkáját, de elmondhatom, hogy nálam jobban senki sem szenved a munkahelyén. Az életem szerves részét felforgatta. Délután alszok, hajnalba kelek. Az újságokon és a néhai vevőimen kívül, akik betérnek hozzám, nincs társaságom.
   Hogy őszinte legyek, ez a munkahely nem nekem való. Nem vagyok beszédes típus és talán kicsit flegma is vagyok a vendégekkel. Segítőkészségem meg valahol a béka feneke alatt rejtőzik. Azt se mondhatom, hogy nem próbáltam már ezen javítani, de volt egy erős gyanúm, hogy az emberek a hülyék, és nem bennem van a hiba.
  Pár héttel ezelőtt beigazolódni látszott teóriám és már közel voltam ahhoz, hogy elveszítsem a hitemet bennük, de akkor valaki más rávilágított arra, hogy van még jóság ezen a világon. Még annál is többet kaptam.

    Hajnali három óra harminckor keltem. Egy tíz perces henyélés és telefon csekkolás után végre kivánszorogtam a konyhába, hogy elkészítsem a kis kotyogós kávémat. Se tej, se cukor, lehúztam a forró löttyöt és vártam a csodát, hogy beindítson fizikailag.
   Fél órával később, tetőtől talpig beöltözve elindultam az üzlet felé. A kávé már nem volt olyan hatásos ébresztő, mint annakidején, amikor elkezdtem táplálni a szervezetemet koffeinnel, de a téli, csípős hideg megtette a hatását. Az átlagos tíz perc gyaloglás lerövidült öt percre és ez idő alatt is hiába futottam, testem a kihűlés szélére került. Állandóan.
   Mióta beköszöntött a november, az idő egyre durvább és durvább lett, az én pénzem pedig egyre csak fogyott, így nem maradt téli kabátra zsetonom. A jó pár évvel ezelőtti kabátom felszakadt egy kicsit részeg pillanatomban, így az már nem volt hordható. Rákényszerültem a tavaszi széldzsekim hordására, ami alá jobbjára egy pulóvert tudtam felvenni.
  Azon a reggelen is élet és halál között ingadoztam, mire végre megtaláltam megfagyott ujjaimmal a megfelelő kulcsot és sikerült is azt behelyeznem a lakatba. Gyors lendülettel felvágtam a súlyos biztonsági redőnyt, és újabb fájdalmas percek alatt kinyitottam a kis élelmiszer bolt üveges ajtaját is. Sötétből még sötétebbe léptem, de addig nem érdekelt kisebb félelmem, míg fel nem melegedtem legalább annyira, hogy fogvacogásom abbamaradjon.
  Lehet kínos férfi létemre, hogy nem bírom a sötétet, de védelmemre szóljon, ez a félelmem már kiskorom óta megvolt.
  Szóval, amint felmelegedtem, felkapcsoltam a létező összes lámpát az üzletben. Én voltam az első minden reggel, aki bevilágította az egész utcát a boltjával. Még a karácsonyi égősorokat is bedugtam, hogy hangulatot varázsoljak. Igazából csak magam miatt ragasztottam körbe a kirakatot az égősorokkal. Egy kis színt csempésztem vele a szürke hétköznapokba.  
  Megfordítottam a „Nyitva” oldalára a táblát és elfoglaltam a személyes trónomat a pult mögött.
  Negyed órával később megérkeztek a pékáruk, amit a kiszállító felpakolt a polcokra. Aláírtam a papírokat, a srác elment én pedig levettem egy kakaós csigát a polcról. Pár harapással később újabb ember lépett be a boltba, melyet az ajtó feletti kis csengő is jelzett. Kirázott a hideg már a hangjától is.
  Letuszkoltam torkomon egy nagy falatot és a pulthoz siettem, aminek egyik polcára eldugtam a félig megevett csigámat. Szembefordultam új vendégemmel, aki, mint utólag kiderült nem is olyan új, és nem is nagyon vendég. Jó barátom, Hyo Seob állt előttem, kezében zsinórral összekötött újságpapírok. Heti lapok. Átvettem tőle és ráhajítottam az asztalra. Felkaptam a bicskámat a személyes cuccaim közül és felszakítottam a zsinórt az élével.
  Elkezdtem szétválogatni a lapokat a nevük alapján, mert Hyo Seob szokás szerint összevissza tette egymásra őket. Mindig sietve kapta fel a nyomdába a lapokat, hogy elhozza nekem és a kerületben lévő többi kisboltnak.
- Mi újság? – kérdeztem. Tekintetem továbbra is a lapokra fókuszált.
- Áh, ne is beszéljünk róla – legyintett egy hatalmasat Hyo Seob. - Hulla vagyok. Tegnap este elvittem azt a csajt randizni, akivel múltkor találkoztam a B City-be.
- Na és hogy ment? – pillantottam mosolyogva a barátomra. A maga módján helyes volt, én legalábbis férfi szemmel annak vallottam, úgyhogy szinte biztos voltam benne, hogy valami jó hírrel kecsegtet.
  Ehelyett csalódott sóhaj hagyta el a száját, arcára fájdalmas ábrázat ült ki.
- Pedig ő tényleg tetszett… - mondta elkeseredetten. Szinte szégyellte magát, hogy ki kellett mondania előttem kudarcát. Pedig ő teljesen tisztában volt azzal, hogy nekem még annyi sikerem se volt nők terén, mint neki.
- Mit rontottál el?
- Áh, nem tudom haver, gőzöm sincs! – idegesen felkócolta sűrű haját. – Illedelmes voltam, nem olcsó helyre vittem. Szinte fél havi lakbéremet ott hagytam az étterembe. Ja, és vettem neki rózsát is! Mindent, amit a nők szeretnek. Igaz, kicsit ideges voltam, de próbáltam arra figyelni, hogy ne mondjak semmi faszságot.
- Sokat vagy keveset beszéltél? Érdeklődtél felőle? – próbáltam felsorolni a tipikus hibákat, vagyis ami a nők szerint probléma lehet. Talán túl sok női lapot olvasok mostanában?
- Többnyire hagytam, hogy ő beszéljen, de persze reagáltam rá és figyeltem.
- Akkor? – Úgy sejtettem, hogy valamit eltitkol előlem Hyo Seob.
- Jó, lehet kicsit elsiettem a végét! – tört ki belőle dühösen, mintha rám lenne mérges.
 Elmosolyodtam. Ráéreztem.
- Most ne nevess basszameg! Segíts helyrehozni. – Szemei kétségbeesetten meredtek rám, már szinte meglágyult kőkemény szívem miatta.
Bólintottam.
- Jól van. Segítek.
Hyo Seob arca kivirult, pontosan addig, míg szeme rólam, a felettem lévő órára vándorolt.
- Basszus, mennem kell, ne haragudj. Mindig elfelejtem, hogy nálad maximum öt percet tudok eltölteni, aztán mennem kell tovább. – Újra megszólalt a csengő, ahogy Hyo Seob kicsapta az ajtót. - Holnap péntek, nem találkozunk este? – kérdezte visszafordulva.
- Még meglátjuk. Tudod, én mindig nyitok – böktem mutatómmal az órára. – Jiho csak háromkor vált le. Mellesleg vissza kell jönnöm hozzá zárni.
- És szombat?
- Az szóba jöhet.
- Jó, akkor majd hívlak ma, hogy megbeszéljük még ezt a csaj dolgot. Hali!
   És újra egyedül voltam. Teljes magányomban kipakoltam az állványokra az újságokat. Egy Playboy magazint leemeltem közülük és a pulthoz vittem.
   Megmarkoltam maradék csigámat és falatozgatás közben teljesen elmerültem a nők halmaiba.

   Még korán volt, kint csak alig kezdett felszakadozni a sötétség, mások még aludtak, de nekem máris perverz gondolataim támadtak és beléjük kapaszkodva vártam, hogy végre élet szökjön az utcákra és velük együtt a boltomba is.

   Az utolsó lapok pihentek ujjam alatt, már a cikkek részlegnél tartottam, ahol nem volt semmi intim dolog. A legújabb Cadillacről szóló paragrafust olvastam mélyen belemerülve, amikor a kis csengő megzörrent. Kizökkentett, szinte megijesztett. Felegyenesedtem és rámeresztettem szemeimet a belépő hölgyre.
  Számat egy rövid percre eltátottam, aztán rájöttem, hogy mit művelek és becsuktam. Zavaromban eltemettem arcomat a lapba, de már későn kapcsoltam, hogy milyen újságot is szorongatok a kezemben. Éreztem, ahogy vér szökött az arcomba, égett a bőröm.
   Vettem egy mély levegőt és leeresztettem a karjaimat.
- Segít… Segíthetek valamiben? – tettem fel a kérdést bizonytalanul. Már csak azért is volt bizonytalan, mert ez a kérdés ritkán hagyta el a számat.
   Nagy mosolyt eresztett széles, vastag ajkaira, még a szemei is mosolyra húzódtak. Hosszú, aranybarna haja lágyan leesett válláról a mellkasára. Pufók kabátja alatt dús keblek sejlettek fel és formás, darázsderék.
- Köszönöm, nem szükséges – válaszolta csilingelő hangján, majd továbblépett. Eltűnt szépséges lénye a konzerves állvány mögött, csak fényes hajkoronája látszott ki. Megállt az édességek előtt.
   Fizikai fájdalom volt visszatartani magamat, hogy ne eredjek utána és legeltessem szememet rajta. Pontosan olyan volt Ő, mintha a Playboy magazinból lépett volna ki. Még annál is szebb. Az Ő teste nem photoshop árán volt olyan, amilyen, arca pedig nem a beállított fényektől ragyogott, hanem a mosolyától.
   Agyamban cikáztak a képek, a gondolatok, hogy mit is mondhatnék, mert mondanom kellett valamit. Bármennyire is voltam szerencsétlen, Ő volt az a nő, akit nem engedhettem ki azon a bolti ajtón úgy, hogy nem próbáltam meg.
   Szívem hevesen vert, leizzadtam a pulcsim alatt. Arra vágytam, hogy kilépjen a sorok közül, de közben imádkoztam, hogy ne így legyen, mert nem volt egy épkézláb ötletem se. Mit is mondhatnék?
   Már a gyümölcsöknél álldogált, amikor gondolatmenetemből kizökkentett az ajtó csengője. Hűs levegő áradt be a boltba, ami rendkívül rosszul esett akkor. Rá akartam szólni a vevőre, hogy csukja be már az ajtót, de meggondoltam magamat, miután észleltem, hogy milyen alak tért be kis boltomba.
   Sötét, alacsony férfi volt, olyan 50 év körüli. Piszkos volt, inkább csöves kinézetű, mint munkás. Máskor nem zavart volna, hogy ilyen ember jelenik meg nálam, de ezúttal rossz előérzetem támadt vele kapcsolatban. El is küldhettem volna, de nem tettem. Mi van, ha mégis rendes ember?
   Nem köszöntem, csak hagytam, hogy ő is eltűnjön a sorok között és reménykedtem, hogy tévesek az előérzeteim.
   A férfi alacsonysága miatt egyáltalán nem látszott a polcoktól, de Őt szemmel tudtam tartani. Életemben először aggódtam egy vendégemért. Fel akartam készülni a legrosszabbra is, így csöndben elővettem a bicskámat és kihajtottam. Összeszűkült tekintettel vártam, hogy előbukkanjon a kasszánál, vagy legalább Ő végezzen a vásárlással. Már a középső sorban tartott. Nem haladt gyorsan. Úgy festett nem siet és mindent alaposan megnézett.
   Csak egy pillanat volt.
Emlékeim elmosódtak, de vissza tudtam idézni magamban keserves kiáltását. Mindig kirázott a hideg tőle. Még most is…
   A bicska nyelére szorult az öklöm és olyan lendülettel álltam fel a székről, hogy az hangos koppanással padlót ért. Igazi félelem fogott el. Két lépésből megkerültem a pultomat és a középső sorba fordultam, ahol pár másodperccel ezelőtt még a hajkoronáját láttam felcsillanni a LED-ek alatt.
  A férfi háttal volt nekem. Ő félig a padlón hevert. A férfi lába mellett kilesett, láttam szemeiben a félelmet, de felcsillant bennük a remény is. Én voltam a remény.
  Megragadtam a férfit a vállánál fogva, magam felé rántottam testét, hogy minél messzebb kerüljön tőle. A kést a férfi nyakához szorítottam, de nem terveztem bántani, bár akkor, ott helyben megtettem volna.
- Ne! – kiáltott fel Ő.
   Megenyhültem. Sikerült némelyest lehiggadnom, de szorításomon nem engedtem. Rúgkapált, a könyökével el is találta a szemöldökömet, de nem tudott szabadulni tőlem.
- Most azonnal takarodjon innen és vissza se merjen jönni, különben kihívom a rendőrséget! Bármit is vett el a hölgytől, azt adja vissza! – sziszegtem a férfi fülébe.
- Nem vett el semmit – rázta meg a fejét a lány. Szeméből a félelem könnyeit itatta fel kabátja ujjával.
  Az ajtóig elrángattam a fazont és kidobtam a járdára. Elesett, hangosat felnyögött és összekuporodott, ahogy fölé emelkedtem. Lendületesen belerúgtam a hátába és otthagytam, hadd szenvedjen. Forrt a vérem, de közben kicsit büszke is voltam magamra, amiért sikerült felül kerekednem egy bunyóban.
  Az ajtót bezártam magam mögött kulccsal és a „Nyitva” táblát átfordítottam. Ezt ki kellett pihennem.
- Minden rendben? – kérdeztem, miután visszatértem. Még mindig ott pihegett törékeny teste a padlón. Megesett ártatlan lényén a szívem.
  Karomat nyújtottam felé, hogy felsegítsem. Puha tenyerének érintésétől kirázott a jóleső hideg.
- Azt hiszem – felelte, de kerülte a tekintetem. Valami nem stimmelt.
- Na, ne tartsd magadban – próbáltam kihúzni belőle a szót. Közben nem kerülte el a figyelmemet az sem, hogy tenyere még mindig a kezemen pihent.
- Nem, semmi, tényleg. Csak kicsit megijedtem. Nem nagyon fogtam fel még a történteket.
- De mit akart tőled?
- N-nem is tudom… Elhaladt mellettem, aztán megragadta a karom… majd a földön voltam – sóhajtott fel keserűen. Zavarodott volt.
- Gyere, ülj le! – kezénél fogva vezettem a pultig. Ekkor el kellett, hogy engedjem, amit nem szívesen tettem, de a széket fel kellett állítanom.
- Köszönöm – mondta, miközben szemét dörzsölgetve helyet foglalt.
- Nincs mit. – Szembe álltam vele, elég közel. Térde majdnem hozzáért alhasamhoz. Akaratlanul is mosolyra húzódott az ajkam miatta.
- Aigoo, hiszen te megsérültél! Felrepedt a szemöldököd! – emelte ajkához a kezét.
- Áh, nem gáz – legyintettem. – Legalább lesz mivel felvágni a haveroknál.
  Jóízűen felnevetett. Ezután már jele se volt arcán a szomorúságnak. – De komolyan, ezzel valamit kezdenünk kell. Nincs elsősegély dobozod?
- Van. Mindjárt előkeresem – feleltem. Leguggoltam előtte és kinyitottam a pult egy szekrényajtaját. Kiemeltem a piros kis dobozt a fehér kereszttel, majd felnyitottam. – Tessék – adtam át neki a dobozt.
- Ülj le te – készült lecsúszni a székről, de még időben megállítottam.
- Hagyjad csak, majd lejjebb hajolok, akkor eléred. Jobban teszed, ha ülsz.
- Rendben – egyezett bele. Mielőtt belefogott volna, levetette kabátját. Kicsit úgy éreztem magam, mintha a karácsonyi ajándékdobozomat bontogatná ki.
   Kabátja alatt egy V nyakú, szűk pulóver rejtőzött meg, mely tökéletes kilátást biztosított a férfiak számára. Mély dekoltázsa kívánta a tekintetem, de szégyelltem rátekinteni.
   Közben előkészítette a vattát, melyre fertőtlenítőt itatott.
Közelebb merészkedtem hozzá és lehajtottam fejemet. Térdei csípőmnek feszültek, szemeim pedig feszes mellén pihenhettek büntetlenül. Sajnos ennek eredményeképpen odalent megfeszültek a dolgok, és féltem, hogy ezt észreveszi majd, így magamban csúnya dolgokat mantráztam. Öregasszony pinája, szaros pelenka, kibelezett csirke…
    Semmi sem segíthetett ezen.
Rányomta a sebemre a vattát, mely elviselhetetlenül égető érzést hagyott maga után. Felszisszentem, fogaimat és szemeimet összeszorítottam, de erősnek akartam mutatni magamat, ezért türtőztettem magamat.
- Mindjárt kikeresek neked egy kis ragtapaszt is – és ezzel együtt átnyúlt újra a dobozért, mellei pedig gyönyörűen egymásnak feszültek, mint két jókora lufi. Ezzel együtt kifogytam a gusztustalan dolgok tárából. Nem lehetett megállítani már a játékost, állt, mint a cövek, és ezt szűk nadrágom sem tudta már elrejteni. Csak reménykedtem, hogy szeme nem vándorol lejjebb az arcomról.
- Meg is van! – feltépte a ragtapaszt és óvatosan ráhelyezte a szemöldökömre. Rányomkodta, lesimította, és akkor már tudtam, hogy itt most vége, fel kell egyenesednem és ezzel együtt fel kell fednem titkomat.
- Szóóóval… Azt még nem is mondtad, hogy hogy hívnak – tartottam szóval. Próbáltam erős szemkontaktust kialakítani vele, hátha úgy nem terelődik oda a tekintete.
- Min – nyújtotta kezét, melyet készségesen el is fogadtam. – Téged?
- Hyuk – feleltem. – Igazából a haverok Deannek szólítanak.
- Csak nem jártál Amerikába? Vagy ott születtél?
- Egyszer, 4 éve voltam kint, igen.
- Ó, de jó. Az az álmom, hogy egyszer én is kijussak oda – álmodozva ringatta testét jobbra-balra a forgós széken és a plafon egy pontját bámulta. Láttam az elvágyódást a szemében. Hirtelen engem is elkapott az érzés, hogy vissza akarok menni Amerikába. Ezúttal viszont nem egyedül.
   Végül legyintettem egyet. – Áh, igazából jó volt, de sokkal jobb itthon, hidd el. Hiányoztak a haverok és a családom. Ott kint megtanultam becsülni őket.
- Értem – bólintott, aztán levándorolt a tekintete az arcomról a karjára. Megijedtem, hogy menet közben esetleg kiszúrta a szemét a dudorom, de megkönnyebbültem, amikor észrevettem, hogy csak az órájára pillantott. – Ó, ne haragudj, de lassan mennem kell. Gyorsan összeszedem a cuccokat – sietősen lecsúszott a székről, közben már elkezdett belebújni a kabátja ujjába is.
   Megértettem, hogy siet, de ennek ellenére is rossz érzés fogott el. Féltettem és egyben el is szomorodtam. Többet akartam tudni róla. Miért csak Min-ként mutatkozott be? Miért nem akarta felfedni a teljes nevét? Vajon visszajön még ide? Valamit lépnem kellett…
   Felszedte a sorok között elejtett dolgokat, majd a pulthoz lépett. Bevittem a gépbe egyesével a termékeket, majd ránéztem.
- Mennyit fizessek? – kutatott a pénztárcájában.
- Semmit. Menj csak. Ezt állom én – mosolyogtam rá.
   Ő is kurtán vigyorgott egyet. – Ezt nem fogadhatom el Dean. Nagyon rendes vagy tényleg.
Hangosat dobbant a szívem a nevem hallatán. Még soha, senki nem mondta ilyen szépen.
- Nem, tényleg. Hagyjad. Nem fogadhatok el tőled pénzt – utasítottam vissza az összeget, amit felém nyújtott.
- Jó, rendben – törődött bele.
   Átnyújtottam neki egy szatyrot, amibe belepakolt mindent, kivéve egy banánt. Meghámozta előttem.
- És mi lenne, ha kicsit részletesebben elmesélnéd nekem, hogy milyen is volt Amerikában? – kérdezte kicsit csábosabb hangon.
   A banánt közelebb emelte ajkához, majd lassan bekapta a csücskét. Gyengéden siklott le a feléig a párnája a gyümölcsön. Leharapta azt és finoman rágni kezdte a falatot. Mindezt oly természetesen tette, miközben én már saját térdeimbe kapaszkodva figyeltem őt. Alig tudtam türtőztetni vágyaimat. Éles képek jelentek meg lelki szemeim előtt, ahogy felette támaszkodom, és jól megdolgozom a testét.
   Megköszörültem kiszáradt torkomat. - Ő, persze. Mikor szeretnéd? – Részemről most azonnal is mehetne.
- A ma este nekem megfelel – búja mosolyát elrejtette a banán mögé, melyből még egy falatot harapott.
   Légszomjam lett hirtelen. – Rendben. Ő… - kerestem egy cetlit és egy tollat – Otthon leszek. Gyere bármikor. Ez a címem – nyújtottam át neki a papír fecnit. Már nem érdekelt, hogy vissza kell jönnöm zárni. Majd megoldja valahogy Jiho. – Vacsorát is csinálok. Mit szeretnél enni? – Mondd, hogy engem.
- Ó, ne fáradj semmivel. Nekem az is megfelel, ha rendelsz egy pizzát.
   Kioldalaztam a pult mögül és kinyitottam újra a boltnak az ajtaját.
- Ahogy óhajtod. Akkor várlak.
- Ott leszek. Szia!
- Szia!
  És a kellemetlen csilingelő hang újra felszólalt, majd mély űrt hagyott maga után.
  Hangosan felsóhajtottam. Ezzel a sóhajjal minden eddigi visszafojtott érzésem távozott. Hirtelen felszabadultam. Aztán ránéztem a nadrágomra és újra eszembe jutatta azokat a melleket. A melleket, amiket este, ha minden jól alakul, akár meg is foghatok.
   Visszazártam a bejárati ajtót. Szünetre volt szükségem. Hátramentem a mosdóba. Bezártam magam mögött a WC ajtaját, legörnyedtem a WC tetejére és bámulni kezdtem a nadrágom tartalmát, mely nem apadt, ahogy a képzeletem se tudott leállni a szebbnél szebb gondolatokkal.
- Hát haver, nem maradt más választás… - sóhajtottam, és elkezdtem kigombolni a nadrágomat. A többi már jött magától…

   Aznap rájöttem, hogy nem is olyan rossz dolgozni. Onnantól kezdve, hogy Min elhagyta a boltot és újra kinyitottam, már minden másképp zajlott. A vevőimet kedvesen fogadtam, egész nap vigyorogtam, és közben arra gondoltam, hogyha hazamegyek, nekiállhatok készülődni az estéhez. Sok teendőm volt, de ez sem tántorított el.
   Háromkor megjelent Zico is. Elújságoltam neki, hogy egy csaj jön fel hozzám este, és ő rögtön felajánlotta, hogy bent marad és zár is egyedül. Az aznapi bevételt majd hazaviszi és másnap behozza a boltba. Nem mondhattam nemet rá.
   Munka után sietősen hazamentem és nekiálltam takarítani. Mivel hónapok óta tobzódtak a ruháim itt-ott, ezért bedobtam egy mosást, aztán belevágtam a portörlésbe. Ágynemű csere, porszívózás, felmosás, teregetés, mosogatás. Elment vele bő 2 és fél óra, én pedig még sehol se voltam.
   Elkezdtem pánikolni. Öt perc alatt lezavartam egy tussolást, majd szárítkozást, aztán nagy gondba ütköztem, amikor az öltözésre esett sor. Melegítőbe nem várhattam. A tiszta ruhák csurom vizesek voltak. Azt, amit munkába viseltem már nem húzhattam fel. Olyan kellett, amiben lenyűgözhettem, még ha magam sem dobtam hátast a testemtől. Kicsit kezdtem úgy érezni magamat, mint egy nő.
   Végül visszavettem azt a fekete nadrágot, ami volt rajtam és felhúztam mellé egy egyszerű, piros kockás inget. Nem volt a legelegánsabb, de ezzel is beértem.
   Az utolsó simításokat is elvégeztem, aztán leültem a kanapéra, bekapcsoltam a tévét és vártam.
  Telefonon böngészgettem, hogy honnan rendeljünk pizzát, amikor valaki kopogott az ajtómon.
  Ránéztem az órára. Fél nyolc múlott. Csakis ő lehetett.
Szorongás fogott el. Ilyet még soha nem éreztem randi előtt. Nem szerettem volna semmit se elcseszni, azt akartam, hogy minden úgy zajlódjon, ahogy azt elképzeltem. Tudtam, hogy képtelenséget kérek, de azért reménykedtem.
   Elhangzott még egy kopogás. Nem várakoztattam tovább, be kellett engednem. Az ajtóhoz siettem, még utoljára megigazítottam a hajamat és az ingemet, majd feltártam a falapot.
  Ő volt az.
- Hát eljöttél.
- Ki nem hagytam volna egy beszélgetést a nap hősével, aki járt már Amerikába – kuncogott. Hirtelen elváltozott az arca. Kislányos vigyora eltűnt, átadta helyét egy komolyabb, mégis csábítóbb ábrázatnak. – De mi lenne, ha ezt a beszélgetést egy kicsivel későbbre hagynánk – hangja kihívóan mélyre változott.
   Tenyerét ráhelyezte kulcscsontomra, majd a mellkasomra vezette.
Egy pillanatig nem hittem a fülemnek, az agyam egyszerűen képtelen volt felfogni, hogy mindez velem történik meg. Értettem a célzást és akartam is. Nagyon. Egész nap rá vágytam.
- Tudom, hogy akarod – súgta fülembe.
- Persze, hogy akarom, egész nap csak ezt akartam – búgtam a nyakába. Nem bírtam türtőztetni vágyaimat, keményen megragadtam a derekánál fogva és berántottam. Becsaptam az ajtót, majd a lapnak nyomtam.
   Falni kezdtem puha bőrét a nyakán, mely lágy sóhajokat váltott ki belőle. Képtelenség volt elszakadni tőle. Finom parfümje úgy csábított arra a területre, mint méhet a virág negédes illata.
  Csípőmet nekitoltam alhasának, hogy érezze, mi lakozik bennem. Azt akartam, hogy tudja, mit rejtegettem előle, hogy milyen szörny akarja hatalmába keríteni a testét.
  Nem fékeztem a bennem tomboló erőt. Durvává váltam. Ő is ezt akarta. Tudtam, minden egyes harapásában, amit a nyakamra mért ezt éreztem.
 
   Valamilyen módon a hálóban kötöttünk ki. Nem emlékszem rá, hogy hogyan, mert csak rá fókuszáltam. Elködösítette elmémet a mámor.
   Az ágyra löktem. Úgy zuhant hanyatt, mint egy rongybaba, de élvezte. Ingje félig ki volt gombolva. Valahogy kicsúszhattak a lyukakból az apró, fehér gombok, de már nem fedte mellkasát az anyag.
   Megtámasztotta magát a könyökén, én pedig fölé tornyosultam és széttártam ingemet. Fesztelenné váltam. Nem érdekelt már a saját testem. Neki ez kellett, és ez önbizalmat adott. Végre kellett ez valakinek és én nem ellenkeztem.
- Vetkőzz! – utasítottam határozottan.
  Kéjes vigyort eresztett ajkaira. – Igenis uram!

   Meztelenül hevert alattam. Testünk felvett ritmusra hullámzott a matracon, mely mozgásra bírta az ágyat is. Hangosan koccant neki a falnak, de ezt a hangot Min nyögései elnyomták. Nem fogta vissza magát, nagyon durván adott hangot az élvezetének. Nem gátolhattam meg benne, mert bár féltem a szomszédoktól, én akkor is örültem, hogy ezt válthattam ki belőle.
  Ahogy közeledtem a célvonal felé, már én sem tudtam nem hangoztatni „Istenem” és a „jó kurva anyja” nevét.
  Kemény farkam pulzált, Min pedig erősen megfeszítette izmait rajta, amennyire csak tudta, és még löktem néhányat, aztán belé folyattam magomat. Fáradt sóhajokban hulltam izzadt mellei közé, mely szinte már sebes volt a sok harapdálástól. Sajnáltam Min-t, mert biztosra tudtam, hogy fájt neki, de elvesztettem a fejemet.
  Most kezdett kitisztulni minden. Kezdett visszatérni a régi Dean, aki már árnyéka volt önmagának. Most döntött meg egy 10/10-es csajt!
- Ne haragudj – kértem bocsánatot tőle. – Kicsit elkattantam.
- Élveztem – válaszolta és ezzel egyidejűleg beletúrt a hajamba. Játszadozni kezdett a hajszálaimmal. Pödörgette, csavargatta őket, masszírozta a fejbőrömet.
   Hirtelen nehéz fáradtság telepedett szemeimre. Nem bírtam már fent tartani pilláimat, egyre csak csukódtak le. Min relaxációs mozdulatai alfába vittek. Pedig úgy szerettem volna még beszélni vele…

   Három harminckor csörgött az ébresztő. Sietősen kinyomtam, mert féltem, hogy felkelteném vele Min-t is. Miután elhallgattattam a telefont megfordultam, hogy ránézzek Min-re. Meglepetésemre már nem volt ott.
   Ez kiugrasztott azonnal az ágyból. Körbejártam a lakást utána kutatva, de sehol senki. A ruhái sehol, a cipője és a táskája eltűnt.
   Kicsit féltem attól, hogy mindaz, ami történt velem az nem is a valóság, aztán realizáltam, hogy még pucér vagyok. A nemi szervem ragadós volt és ez csak egyet jelenthetett. A tegnap este valós volt.
  
  Egész reggel töprengtem. Fürdés alatt, a reggeli kávézásom során, a boltig vezető utamon… És valljuk be, nem jutottam semmire. Lövésem se volt, hogy miért tűnt el olyan korán Min, és ezt tőle se tudtam megkérdezni, mert az egyetlen dolog, amit tudtam róla, az keresztneve, vagy beceneve. Még ezt se tudtam pontosra. Az is lehetett, hogy kitalálta…
  Még Hyo Seob-bal se dumáltam sokat. Nem dicsekedtem el annyira az éjszakával, csak éppen megemlítettem neki, hogy meghúztam a csajt. Már nem is voltam büszke rá. Valami megváltozott bennem az éjszaka folyamán.
  Még mindig testi vonzalmat éreztem Min iránt, de azt kívántam, bárcsak megismerhetném jobban. Tudni szerettem volna a teljes nevét, hogy hol született, hány éves, szereti-e a kutyákat, de legfőképpen, hogy mi tetszett meg bennem. Ha egyáltalán megtetszett neki valami bennem azon kívül, hogy lerendeztem neki azt a fickót.
  Őrjítő volt.

- Ma akkor elmegyünk inni? – kérdezte bátorkodva Hyo Seob. Láthatta rajtam, hogy levert vagyok.
- Még meglátjuk. Ma zárásra vissza kell jönnöm, tudod.
- Jól van. Akkor visszajövök később. Ma korábban végzek, utána benézek.
- Rendben.
   Szokásos kézfogásunkkal elváltunk egymástól legjobb barátommal, majd visszatértem a szürke hétköznapokba.
   Feltűnően bunkó lettem a vendégeimmel. Próbáltam visszatartani szarkasztikus hozzáállásomat a dolgokhoz, de nem tett jót lelkemnek Min eltűnése. Nem volt kedvem a világhoz.
   Teltek az unalmas órák, amelyet olvasással töltöttem el, meg kiszolgálással, ha éppen úgy adódott, amikor megjelent Jiho.
- Máris csere van? – néztem az órámra. Nem egészen kettő óra volt. Összeráncoltam a homlokom. – Miért jöttél ilyen korán?
- Gondoltam behozom a pénzt. Az igazság az, hogy MI csak éppen beugrottunk.
   A „MI”-re felkaptam a fejemet. Ki az a MI?
     És akkor észrevettem. Ott állt Jiho mögött, szinte teljesen elfedte testét Jiho-é. Nem csodáltam, hogy el akarja fedni kilétét.
    Felpattantam a székről, hogy közelebb menjek Jihohoz. Kezet fogtam vele, de közben nem vettem le a szememet a vele érkezett nőszemélyről, aki háttal állt nekem és úgy tett, mintha nézelődne.
- Ő kicsoda? – kérdeztem érdeklődve Jihot.
- Ő itt a barátnőm – lépett egyet oldalra, hogy ne takarja. – Min, gyere, be szeretném neked mutatni Dean-t, a haveromat – visszafordult felém és halkabbra vette a hangját. – Ne haragudj, kicsit félénk tud lenni néha. Még nem túl sok barátomnak mutattam be. Igazából azért jöttünk be, mert erre tartottunk, éppen ma ünnepeljük a 3 hónapot!
- Áh, hát akkor gratulálok! – erőltettem egy álmosolyt az arcomra. Csak kicsit fogd vissza a szarkazmusodat…
- Köszi. – Szerencsére nem vette a lapot.
    Az ajtócsengő megszólalt és belépett Hyo Seob.
- Sziasztok! Visszajöttem – szegezte nekem örömmel a visszatértét.
- Szuper. Figyelj, ma lehet, mégis jól jönne, ha elmennénk inni. Jól esne kicsit lerészegedni – simogattam állkapcsom.
- Ó, na fasza! Ezt már szeretem – csapott vállamra Hyo Seob örömittasan. Majd minden öröme elszállt egy szempillantás alatt, ahogy szeme a bolt hátsó részébe siklott. Elképedt.
- Mi az? – néztem rá érdeklődően.
- Ő… - mondta elfojtottan, de már nem tudta befejezni mondandóját, mert rátapasztottam tenyeremet a szájára, hogy megállítsam.
   Egyszeriben megértettem mindent, hogy mi zajlik körülöttem. Ez a lány randevúzott Hyo Seobbal, akit én este megfektettem, és aki valójában Jiho barátnője. Mérhetetlen fájdalmat és dühöt éreztem iránta.
   Szívem szerint Jiho képébe vágtam volna, hogy egy undorító, álnok kígyó a barátnője, de aztán eszembe jutott Jiho. Ő a barátom. Nem engedhettem meg magamnak, hogy eláruljam a titkot, különben minden megszakadt volna közöttünk. A mi hármasunk már nem az a hármas lett volna.
- Na, mi az srácok? – kérdezte Jiho, aki érthetetlenül állt előttünk. Láthatóan nem értett semmit az egészből, ahogy Hyo Seob se kapizsgált semmit. Itt csak Minnek és nekem volt világos minden az elejétől a végéig.
- Ne haragudj, de egy percet szeretnék kérni, hogy megbeszéljek valamit Crushal – böktem Hyo Seobra.
   Jiho bólintott, bár láthatóan nem örült neki, hogy kimarad valamiből.
Hátra rángattam a szűk mosdóba Hyo Seobot. Alig fértünk el a kis mellékhelyiségbe ketten, de sikerült bepréselődnünk. Magunkra zártam az ajtót és belefogtam magyarázatomba.
- Tudom, hogy az a lány odakint az, akivel randiztál. Nos, ne haragudj, hogy ezt kell mondanom, komolyan nem tudtam, de ő szintén ugyanaz a lány, akivel tegnap este szexeltem. És hogy itt ne érjen véget a sor, Ő egyben Zico barátnője is. Érted?
- A büdös kurva! – szaladt ki Hyo Seob száján.
- Igen, tudom, hogy mit érzel. Legszívesebben porig aláznám, de nem tehetjük Crush… - néztem mélyen a szemébe. Tudtam, ha a becenevén szólítom, úgy jobban meg tudom győzni.
- De miért nem?
- Mi a fontosabb? Hogy Zico boldog legyen, és a barátunk maradjon, vagy az, hogy megsemmisítsük mindkettőt? – kérdeztem komolyan.
- Az első – felelte habozás nélkül.
- Én is így gondoltam. Úgy hogy most kimegyünk hozzájuk és jópofát vágunk hozzá. Rendben?
- Legyen – sóhajtott fel nehezen Hyo Seob.
- Tudom, Crush, tudom – paskoltam meg a hátát kifelé menet.
   Nem volt könnyű mosolyt erőltetni az arcomra, de sikeresen összezavartuk Min-t úgy, hogy Jiho ne értsen az egészből semmit. És ennyi kellett. Se több, se kevesebb.

   Este beültünk a közeli kocsmába sörözni Hyo Seobbal. Akkor persze kijött minden. Elmeséltem neki az élményeimet, és végül arra jutottunk, hogy bármennyire is álnok volt Min, mindketten kaptunk valami szépet tőle. Rájöttünk, hogy a barátságunk mindennél fontosabb. És erre koccintottunk is.

After credit:

  Matt részegen feküdtünk a kocsma előtti padon Hyo Seobbal, éppen dohányoztunk, amikor megjelent Jiho. Nem tűnt túl boldognak.
- Mi a helyzet? – búgtam ittas hangomon.
- Eltűnt – felelte szomorúan.
- Mi? – pattantam fel ülő pozícióba. Összevontam a szemöldökömet.
- Hát Min!

És Min így tűnt el a Bermuda Háromszögben. 

You Might Also Like

0 megjegyzés

Popular Posts